Termeni si conditii

Platforma AMASETCONSTRUCTII este dedicata utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse comercializate de SC AMASET WHITE SRL si se supune Termenilor si conditiilor de mai jos.

Folosirea acestei platforme on line implica acceptarea conditiilor propuse de SC AMASET WHITE  SRL,   CUI 38874873, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/2221/2018, asa cum sunt descrise mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui magazin online, va rugam sa nu il folositi.

!!!!!!! ACESTA NU ESTE UN MAGAZIN ON LINE ,INTERFATA ACESTEI PLATFORME ARE SCOPUL DE A VA PREZENTA PRODUSELE COMERCIALIZATE SI DE A VA AJUTA IN EVALUAREA APROXIMATIVA A COSTURILOR DUMNEAVOASTRA .COMENZILE LANSATE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PLATFORME NU POT FI CONCRETIZATE FARA DISCUTII AMPLE PREALABILE ,DE NATURA SA STABILEASCA PRETUL ,COSTURILE TOTALE ,MODALITATILE DE LIVRARE,etc….toate acestea avand ca scop final realizarea unei tranzactii comerciale fara probleme ,atat pentru vanzator ,cat si pentru cumparator . 

SC AMASET WHITE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numită Termeni si conditii.

INFORMATII PERSONALE

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Pentru procesarea comenzilor  va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa ,seria si numarul de buletin ,CNPul in cazul persoanelor fizice ,si toate datele de identificare ,inclusiv contul si banca ,in cazul persoanelor juridice .

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi folosite de catre SC AMASET WHITE SRL pentru confirmarea comenzilor si in scopul declarat al acestui site. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului .

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC AMASET WHITE  SRL se angajaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

SC AMASET WHITE SRL se obliga sa respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.amasetconstructii.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.amasetconstructii.ro va fi considerata o tentativa de frauda si va atrage dupa sine cercetarea penala a aceluia care a incercat acest fapt.

PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • Consultarea platformei www.amasetconstructii.ro
  • Identificarea produselor
  • Solicitarea pretului pentru produsele al caror pret nu este afisat si stabilirea detaliilor legate de livrarea produselor .Solicitarea preturilor poate fi facuta prin accesarea formularului de comanda ,telefonic sau prin email la adresa office.amasetconstructii.ro.Preturile afisate sunt pur informative ,pretul final urmand sa se stabileasca dupa ce veti fi contactati de reprezentantii nostri ,fie telefonic ,fie prin deplasare la santierul dumneavoastra .Dupa stabilirea concreta a tuturor detaliilor ,se va elibera o factura proforma.
  • Efectuarea platii produselor: !!!!!Plata se efectueaza IN AVANS numai in cont bancar ,pe baza facturii proforme !!! Marfa platita nu se returneaza din motive care nu pot fi imputate societatii noastre .Din cauza conditiilor specifice de livrare (camioane de tonaj mare ,descarcare cu macara ,conditii meteorologice nefavorabile …etc  ) TERMENELE DE LIVRARE SUNT APROXIMATIVE .In cazul in care clientul nu mai doreste marfa pe care a platit-o ,banii nu se vor returna ,dar va oferim varianta de a achizitiona alte produse din oferta noastra ; acest aspect trebuie mentionat concret prin email la office@amasetconstructii.ro.

PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%) .

Pretul de achizitie prezentat pe factura poate fi diferit de cel prezentat cu caracter informativ pe site ,pretul final poate fi influentat de conditiile de livrare (transport cu sau fara macara ,transport cu sau fara semiremorca ,transport de 3,5 t sau camion de mare tonaj…..),de cantitate ,de distanta etc.

!!!!Prin achitarea facturii proforme se considera ca preturile au fost acceptate de client .Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele pot fi ridicate de client sau pot fi livrate cu ajutorul colaboratorilor nostri .

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

 

GARANTIA  PRODUSELOR

SC AMASET WHITE SRL garanteaza originalitatea produselor livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC AMASET WHITE SRL in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

RETURNAREA PRODUSELOR

  • In cazul in care clientul nu mai doreste marfa pe care a platit-o ,banii nu se vor returna ,dar va oferim varianta de a achizitiona alte produse din oferta noastra; acest aspect trebuie mentionat concret prin email la office@amasetconstructii.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC AMASET WHITE SRL nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de SC AMASET WHITE SRL, dar nu si alte despagubiri.

SC AMASET WHITE SRL nu ofera nicio garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.  Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

LITIGII

Orice litigiu aparut intre utilizatori si SC AMASET WHITE SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.